PVC дограма

  • PVC Дограма

Благодарение на отличните свойства на материалите и доброто съотношение цена-производителност PVC профилите са най-разпространеният материал за изработка на pvc дограма. Гъвкавият материал може лесно да се обработва, което позволява много различни версии на изпълнение. Същевременно пластмасата е по-евтина от дървото или алуминия. PVC дограмата е оборудвана със сложни мулти-камерни системи и по този начин допринася за много добра топлоизолация. Прозорците са трайни, лесни за почистване и не изискват много поддръжка.

Предимства на pvc дограмата:

    √ Съотношение цена-качество                                          √ Устойчив на атмосферни условия и издръжливост
    √ Добри топлоизолационни стойности                                                    √ Добри общо екологични показатели
    √ Няма нужда от допълнителна защита на покритието                                                   √ Лесна за почистване

Топлоизолация на PVC дограмата.

Високите разходи за отопление на всяко домакинство заедно с увеличеното потребление на енергия автоматично увеличава емисиите на вредни газове, като въглероден диоксид. Правилно избраните прозорци и топлоизолация спестяват 50% от разходите за отопление, но също така предпазват и околната среда. Но не само топлоизолиращите стъкла се отразяват на енергийната ефективност на вашите прозорци. Само заедно с висококачествена pvc дограма и уплътнителни системи, които са неразделна част от топлоизолацията в комплект с перфектното затваряне и монтаж, вие може да си гарантирате нужната ефективност. От PVC профилите може да се изпълняват, множество многокамерни системи, като благодарение на интелигентния дизайн, може да се постигне висока ефективност в шумо и топлоизолацията на прозорците.

Предимства на пвц дограма

Разрез на pvc дограма

Цена на PVC дограма

Този тип pvc дограма има много добро съотношение цена-качество. Въпреки относително ниските производствени разходи този тип дограма е с отлични свойства на материала и се считат за много издръжлива. В зависимост от дълбочината и характеристиките на използваният стъклопакет  и обков цените варират. По принцип прозорците от pvc дограма са с по-ниска цена и са по-евтини от алуминиева дограма и дървените прозорци.

Ние от Dormax Bulgaria, в крак с най-новите технологии в производството на прозорци и врати, работим с възможно най-качествените материали за да може да гарантираме най-високите стандарти и да доставим нужният комфорт във вашият дом. 

За да получите цена за дограма моля направете запитване чрез формата за контакт или по телефон. За да не заблуждаваме нашите клиенти не сме поставили  калкулатор на сайта. Стойността на дадена дограма е строго индивидуална спрямо изискванията на нашите клиенти и е съвкупност от профил, стъклопакет, обков, аксесоари и консумативи.

 

 

Механизми за пвц дограма Maco

Дограма и прозорци Рехау

Дограма и прозорци VEKA

Механизми за алуминиева и пвц дограма Siegenia

schuco Logo_Salamander

За въпроси и поръчки

За да получите цена за дограма моля направете запитване чрез формата за контакт или по телефон. За да не заблуждаваме нашите клиенти не сме поставили калкулатор на сайта. Стойността на дадена дограма е строго индивидуална спрямо изискванията на нашите клиенти и е съвкупност от профил, стъклопакет, обков, аксесоари и консумативи
Име*
E-mail:*
Телефон:
-
Интересувам се от:*
Съобщение:

* Задължително поле