Щори

Щори за прозорци, за идеалното количество светлина!

Също като вас, вашият дом ще изглежда страхотно с нови щори. Ако търсите стил и уют за вашия дом, сте попаднали на точното място, при нас ще откриете голямо разнообразие на модели и цветове. Всички видове са на разположение от основните хоризонтални, до ултрамодерните автоматични. Изборът на перфектните модел може да направи чудеса за визията на всяка стая.

Всеки модел има свой уникални характеристики и визия, което ги прави подходящи за различна случаи. С вертикалните може да контролираш по фантастичен начин светлината обливаща стаята, като същевременно запазиш и личното пространство.

Римските щори са страхотен начин да добавите нотка на цвят и да създадете приятна и уютна атмосфера в вашият дом или офис. С венециански щори контролирате лесно светлината в жилището, като същевременно се запазва неприкосновеността на вашия дом . Дървени щори са перфектният избор за тези които желаят да придадат малко екзотика към своето жилище. Роло щорите ви дават гъвкавост при съчетаването на мебели, дамаски и декоративни възглавници със своето разнообразие от цветове и десени. Нашите щори са предназначени да се ползват за цял живот, нужно е само да изберете подходящият за вас вариант. Независимо дали вашият интерес са дървени, хоризонтални алуминиеви или желаете да придадете модерна визия с вертикални, ние ще ви дадем компетентно решение и професионален монтаж.

Външните щори са станали чест избор за подобряване на сигурността на търговските обекти и жилища. В зависмост от модела те са изключително здрави и предлагат допълнително звуко и топлоизолация, осигуряват спокоен сън и неприкосновеност на личният живот.

Изберете подходящият вариант и наш специалист ще ви посети напълно безплатно, в удобен за вас ден и час. Ще може да изберете от мостри и каталози и ще получите подробна оферта.

Ролетни Щори