Комарници

Ролетни Комарници

Ролетни комарници за прозорци        Комарници
Ролетните – повдигащи се мрежи против насекоми за прозорци са вече на разположение, точно навреме за пролетния сезон. Има възможност за добавяне на спирачка, за по-бавно и постепенно  прибиране на мрежата. Имаме също така и механизъм „против вятър“, така че при наличието на силен вятър ще остане здраво заключен на място, което прави невъзможно мрежата  да се извади от водачите. Ролетните  комарници са на налични в бял или кафяв цвят, като могат да бъдат боядисани във всеки един от гамата на RAL каталога.

Комарници за врати

Комарник за врата на панти             Стандартен комарник за врата на панти
Комарниците за вратите се изработват от алуминиеви профил, като рамката се монтира на касата на вратата с панти от страната на отваряне и магнитни или шнапер от другата.Този стандартен вариант на комарник за врата е идеален за използване в домашни условия или малки производствени помещения ,като може лесно да се демонтира когато не е нужен. Могат да бъдат монтирани върху дървени, PVC или  метални врати. Разполагаме с различни по ширина и дизайн профили, с които може да се направи индивидуален дизайн на вашият комарник .

Плъзгащи се комарници

Плъзгащ се комарник   Комарник плъзгане за врата фолксваген
Плъзгащите се комарници са идеален вариант за монтиране на тераси и големи врати към дворни части, за френски врати и сгъваеми врати, с две мрежи плъзгащи се до средата