Душ кабини

Стъклените прегради и паравани не са само едно добро решение за дизайн, но те също така ще направят стаята ви много по-интересна и функционална. Стъклото е екологичен и устойчив материал и дава възможност да се раздели пространството на зони, но в същото време да не се наруши целостта на визуалното възприятие.

Функция на душ кабините

Стъклен параван или изграждането на душ кабина в голяма или малка баня не е само един елемент от модерният дизайн, но е практичност и комфорт! Основна функция на стъклените конструкции в банята е да разделят дадена зона от помещението и да я обособят във функционално различна зона, като запазят цялостта на помещението. Банята обикновено не е най-голямата стая в апартамента, понякога тя не разполага с достатъчно място за изграждане на душ кабини, а голяма част от хората предпочитат да монтират и вана. В този случаи подходящото решение е монтажът на преградно стъкло . Душ кабини

Видове душ кабини

Ние от Дормакс, изпълняваме душ кабини и паравани по индивидуални проекти. Използваме темперирано стъкло 8 мм, като има възможност и за тонирано темперирано стъкло. Това стъкло е безопасно и качеството му е сравнимо с това на предното стъкло на колата. Дори и стъкло да се счупи, то няма да нарани никого понеже се чупи на много дребни парченца, които нямат остри ръбове. Обособяването на душ кабина или просто поставяне на преграден параван, прави вашата баня по приветлива и подредена. С обособяването на място за къпане, вие ограничавате пръскането на вода навсякъде и запазвате останалата част от банята суха, като и предотвратявате и образуването на мухъл на по-трудно достъпни места за подсушаване. Параван за баняСтъклен параван за вана   Ние от Дормакс, сме готови за съвети и изработване на проекти по всяко време когато имате нужда. Преградните стъкла, не са само практични и с високо качество, а и защитават вашата баня от вода и мухъл, те са и прекрасен елемент на декора, но също са и естествено красиви и лесни за инсталиране в банята.