Външни щори

Подобрете качеството си на живот, като се възползвате от превъзходна защита срещу атмосферни условия, крадци и любознателни съседи.

Външни Ролетни Щори

 

Външни щори, за по-качествен живот

Предлаганите от нас външни щори са в различни размери, и разнообразна гама от цветове. Щорите може да се монтират на всички познати системи за прозорци, както в по-стари така и в нови жилища. С нашите външни ролетни щори ще направите лесно правилният избор, без да правите компромис с добрата защита. Може да се изберете от простото ръчно управления или да заложите на модерната автоматична система с електрическо управление. С външните щори запазвате топлината в дома при ниски температури и съответно регулирате топлината през горещите летни дни. Топлоизолационните стойности на външните шори допринасят за енергийната ефективност на помещенията, като с тяхна помощ ще ограничите сметките си за отопление през студените дни и ще си осигурите необходимата прохлада през лятото. С външни щори не само може да постигнете оптимални топло и звукоизолация, но можете да се предпазите от крадци, любознателни погледи и от лошото време. Възможно е да се монтира  щора с комарник, като и с вградена кутия. Тези щори са устойчиви на външни условия, не се нуждаят от особена поддръжка и са лесни за почистване.

 

За въпроси и поръчки

За да получите оферта, моля направете запитване чрез формата за контакт или по телефон. За да не заблуждаваме нашите клиенти не сме поставили калкулатор на сайта. Стойността на щорите е строго индивидуална спрямо изискванията на нашите клиенти и е съвкупност от аксесоари и консумативи.
Име*
E-mail:*
Телефон:
-
Интересувам се от:*
Съобщение:

* Задължително поле