Венециански щори

Dormax.bg  предлагаме красива и съвременна гама от венециански щори. Венецианските щори са чудесна алтернатива на пердетата, въпреки това, някои стаи са не са особено подходящи, така че е важно да се помисли къде да поставите вашите щори. Нашите диапазони на венециански щори се предлага в два различни материала, дърво и алуминий. И двата материа предлагат гъвкав контрол на светлината, с голямо разнообразие от цветни покрития. Като се има предвид разликата в материала, дървени щори са особено ефективни в декори, които са по-неутрални и традиционни, където природния оттенък и шарката на дървото се съчетават по-добре.

Венециански щори

Хоризонталните алуминиеви щори се счита за едни от най-практичните щори.

Те имат отлични свойства за защита от слънцето.

Ние предлагаме  голям избор от цветове, различни ламелни текстури (гладка, перфорирана). Алуминиевите щори са изработени от тънка алуминиева шина с ширина от 16 мм, 25 мм, 35 мм и 50 милиметра.

Изборът на венециански щори зависи само от цвета на щорите и ширината на ламела които желаете. Като имате възможност от избор от широка гама от цветове подходящи за всеки интериор. Боята се нанася с топлинна обработка, тя е много издръжлив и екологично чиста. Венециански щори не избледняват на слънце и дори след много години изглеждат като нови.

venetian_wood

 

Създайте топлина и уют с дървените венециански щори. Нашите венециански щори ще придадат на вашият дом, топлина и естествена визия.

Налични в голям гама от натурални цветове и размери, тези страхотни щори са съчетават еднакво добре с модерно и по-традиционно обзавеждане.

 

За въпроси и поръчки

За да получите оферта, моля направете запитване чрез формата за контакт или по телефон. За да не заблуждаваме нашите клиенти не сме поставили калкулатор на сайта. Стойността на щорите е строго индивидуална спрямо изискванията на нашите клиенти и е съвкупност от аксесоари и консумативи.
Име*
E-mail:*
Телефон:
-
Интересувам се от:*
Съобщение:

* Задължително поле