Алуминиеви врати

Вратите Dormax са изключително качествен продукт, съобразен с всички нужди и изисквания на потребителите. Алуминиеви врати са изключително подходящи за врати за баня, както и за входни врати. 

Нашите предложения са за врати изработени от Алуминиеви и PVC профили, подходящи за входни врати на едно фамилни и жилищни кооперации.

 Алуминиеви входни врати

Алуминиева врата Алуминиеви врати 2012-06-08 17.53.47 Входна вратаАлуминиева входна врата

 

Входната врата е повече от просто елемент от дизайна, той също трябва да отговаря на специални изисквания. Входната врата трябва да функционира абсолютно надеждно и осигурява защита срещу неблагоприятни атмосферни условия и предлага високо ниво на сигурност. Основните изисквания са добра стабилност, оптимизирана топлоизолация, добра звукоизолация и защита срещу взлом, дълъг живот, както и привлекателен дизайн. Входните алуминиеви врати могат да бъдат снабдени с многоточково заключване за постигане на по-високи резултати за сигурност. Този тип врати се предлагате в различни цветове, и с разнообразие от елементи от стъкло, pvc и алуминии. Могат да бъдат съобразени с архитектурният стил на сградата, била тя нова или стара.